КультураСуспільство

"Netflix" знімає фільм про катастрофічний вплив російської війни в Миколаївській області

Мета - зафіксувати та поширити у світі інформацію про вплив воєнних дій

Цей материал також доступний

Миколаївську область відвідала знімальна група фільму “Дівія”, над яким працюють українські документалісти, за підтримки “Netflix”. Про приїзд знімальної групи повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу. Мета – зафіксувати та поширити у світі інформацію про вплив воєнних дій на природу та наслідки цього впливу для суспільства.

“Нині екологічна ситуація в зоні бойових дій погіршилася катастрофічно. Багато територій заміновано або забруднено внаслідок обстрілів”, – повідомляє інспекція.

Фахівці інспекції разом із документалістами відвідали визволені від окупації території Миколаївщини та надали потрібну інформацію.

 

“Документальний фільм про катастрофічний вплив російської війни на екологічний стан природи в Україні. Це мандрівка від гармонійного життя природи до вогняного вихору війни, що спалює землю, ліси та все живе. З приходом весни природа відновлюється і народжує нове життя серед тварин, незважаючи на непоправні руйнування. Але нескінченний масштаб трагедії не дає надії на швидке відновлення природи й очищення її від залишків війни”, – повідомили творці фільму.

 

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button