Пригоди

Удари росіян по Очаківській громаді - це плановий тероризм, - Гуменюк

"Наша контрбатарейна робота у відповідь також досить результативна"

Цей материал також доступний

російські окупанти намагаються не допустити приєднання Миколаївської області до зернової ініціативи, знаючи, що Україна має визначення напрацювань у цій галузі. Обстрілюючи портову інфраструктуру, рф б’є також по школах, житлових будинках, рекреаційній зоні.

На цьому знову акцентувала увагу речниця Сил оборони півдня в ефірі телеканалу Freedom:

“Тут відбувається плановий тероризм, співвіднесений із неможливістю включення Миколаївської області в “зернову ініціативу”. Оскільки є серйозне напрацювання щодо можливості включення миколаївських портів, ворог намагається тримати ініціативу у своїх руках та імітувати контроль над Чорним морем у максимально доступних йому районах. Допоки в них є можливість сушею доставляти туди озброєння, вони продовжуватимуть обстріл, – каже Наталя Гуменюк.

“Наша контрбатарейна робота у відповідь також досить результативна. Ми регулярно знищуємо те знаряддя, яке вони туди стягують. Тому їм доводиться відступати з тієї частини Кінбурнської коси, яка знаходиться на території Миколаївської області. Знову перечікувати певний час, стягувати туди сили, і доти, доки вони не завдадуть першого удару, ми не можемо завдати відповіді, оскільки нам потрібно переконатися, що мирне населення коси не постраждає”, – додала речниця Сил оборони півдня.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button