СуспільствоТема дня

"Я кидав у нього камінням", - директор Миколаївського КП перевірив на міцність монітор у сховку-зупинці

ВІДЕО

Цей материал також доступний

За кошти миколаївців (міського бюджету) у місті встановлено 14 зупинок-укриттів. Ще 5 (зокрема в Корабельному районі) розмістили по місту волонтери. Тобто всього встановлено 19 укриттів, п’ять з яких передали Миколаєву інші населені пункти України.

Кожне з 14-ти міських укриттів обладнано камерами відеоспостереження, підключеними до системи “Безпечне місто”. Вони працюють навіть при відключенні електроенергії, – повідомляють у Миколаївській міськраді. Також на цих зупинках є кнопка тривоги. Якщо комусь стане зле або хто відчує небезпеку для себе, можна викликати поліцію чи швидку.

Стежити за рухом транспорту, перебуваючи всередині таких укриттів, можна через “антивандальні” монітори, що передають зображення із зовнішніх камер відеоспостереження.

«Ви бачите, що можна вдарити, і воно далі працює. Я кидав у нього камінням, великим каменем, і воно витримує”, – каже директор “Миколаївелектротранс” Юрій Сметана, завдаючи ударів кулаком по “антивандальному” монітору всередині зупинки-сховища в сюжеті ТК “Март”, уривок з якого ми наводимо до уваги читачів:

“Він цим відео дурням “виклик” кинув. Тепер будуть на міцність перевіряти”, – переживають із цього приводу деякі миколаївці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button