Суспільство

У Миколаєві вирішують, чи встановлювати й надалі тимчасові укриття на зупинках

Виконком має вирішити це питання до 28 січня 2023 року. ВІДЕО

Цей материал також доступний

У Миколаєві за кошти міського бюджету виготовили 14 тимчасових укриттів, які встановили поруч із зупинками громадського транспорту, а всього їх планувалося встановити 34. Тепер міськвиконком вирішить, чи замовляти сховища, які не встигли виготовити, розповів “Суспільному” директор КП “Миколаївелектротранс” Юрій Сметана.

За його словами, до 28 січня виконавчий комітет має вирішити, чи продовжувати виготовлення і встановлення бетонних укриттів. Оскільки на 25 січня процес призупинено у зв’язку з тим, що Миколаїв уже не є прифронтовим містом.

Загалом у місті встановлено 19 укриттів, п’ять із яких передали Миколаєву інші населені пункти України.

Прибирають в укриттях працівники “Миколаївелектротрансу”, однак під час перевірки конструкцій кореспондентами “Суспільного” усередині двох із них було сміття та ймовірно сліди сечі.

Усередині самих укриттів під час перевірки людей не було. На зупинці біля вулиці 6-ї Слобідської кореспондентам місцевий житель Олександр розповів, що не користується укриттями.

“У мене ноги хворі. Поки зайду туди…”, – сказав чоловік.

Мешканка Миколаєва Світлана каже, що не вважає такі укриття актуальними для міста станом на січень 2023 року.

“Їх пізно встановили. Треба було ставити, коли місто бомбили. А коли вже відбомбили і стало тихо, їх поставили. Хто буде до них ходити – ніхто. І багато хто в місті взагалі стоїть незручно – поки до них добіжиш, тебе десять разів уб’ють. Як на проспекті Миру, на Космонавтів там далеко це все від зупинки”, – розповіла мешканка Світлана.

Нагадаємо, ми писали

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button