Політика

Офіс Президента звільнив Арестовича з посади позаштатного радника

В ОП задовольнили прохання Арестовича піти за власним бажанням

Цей материал також доступний

В Офісі президента України задовольнили прохання Олексія Арестовича про звільнення з посади позаштатного радника, про що повідомив прессекретар президента Сергій Нікіфоров у коментарі “Українській правді”.

За словами Нікіфорова, керівниця Апарату Офісу президента України Марія Вітушок підписала відповідний наказ про звільнення Арестовича.

Нагадаємо: в ефірі з Фейгіним Арестович у день вибуху сказав, що російську ракету, яка влучила в житловий будинок у Дніпрі, було підбито ППО. Однак цю інформацію спростували в Повітряних Силах ЗСУ. Там заявили, що у ЗСУ немає вогневих засобів, здатних збивати цей тип ракет. Наступного дня Арестович спочатку виправдався за свої слова (засновані на повідомленні друга-ППОшника) про нібито збиття ракети Х-22 у Дніпрі, але потім відкликав вибачення, зазначивши таке: “Я чітко кажу двічі: “судячи з усього” і “ще розбиратися і розбиратися”. Тобто. будучи навіть радикально втомленим, застереження (що моє припущення про ракету ППО – лише версія, яку ще потрібно перевіряти) я у висловлювання вставив”.

Сьогодні, 17 січня, Олексій Арестович написав заяву про звільнення за власним бажанням із посади позаштатного радника Офісу президента.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button