Політика

"Це не час для депутатів", - Кім під час війни хоче керувати без них

Він вважає такий підхід до управління виправданим у нинішніх умовах

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає, що під час війни має працювати виконавча влада, а депутати місцевих рад не затребувані, оскільки капітальні видатки та програми розвитку не виконуються, а всі інші питання є повноваженнями виконавчого комітету.

Про це він сказав виданню “НикВести” на запитання про те, чи відповідає на сьогоднішній день робота депутатів Миколаївської міської ради запитам виборців.

“Моя особиста думка, що під час війни має працювати виконавча влада. Бо це не час для депутатів, скажімо так, для затвердження тих чи інших проєктів. Заблоковані капітальні видатки і програми розвитку, дозволені тільки екстрені видатки, які перебувають у повноваженнях виконавчої влади і виконавчого комітету. Я думаю, що це виправдано”, – сказав він.

Водночас, відповідаючи на запитання, чому в такому разі не розпустити міську раду Миколаєва і ввести військову адміністрацію, Кім сказав, що це поки що не потрібно, оскільки депутати “підтримують виконавчу владу”.

“Зараз депутати міської ради вивчають усі проєкти і підтримують виконавчу владу. Якщо будуть проблеми з депутатським корпусом, тоді потрібно буде запроваджувати військову адміністрацію, але зараз усі депутати розуміють стан речей, не блокують жодних питань, багато хто не обговорює і погоджується з тими проєктами, які надає виконавча рада в особі мера”, – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button