Пригоди

На Снігурівщині ексгумували тіла цивільних, похованих із порушеннями під час окупації

Тепер буде встановлено справжні причини їхньої смерті. ВІДЕО

Цей материал також доступний

На звільненій від російських окупантів території Миколаївщини тривають стабілізаційні заходи, зокрема, робота слідчих з ексгумації тіл померлих, про що повідомили в ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

Так, у селі Центральне 82-річна жінка загинула внаслідок влучання ворожого снаряда у двір свого будинку. Через окупацію селища рідні поховали родичку між деревами в саду просто на території домоволодіння. Ще одне тіло засудженого, який відбував покарання в місцевій виправній колонії та помер через хворобу, було ексгумовано з подвір’я закладу.

Також на городі приватного будинку в селі Вавилове правоохоронці виявили поховання ще однієї 64-річної місцевої жительки, яка померла через хворобу, і родичі поховали її на території домогосподарства.

Провели ексгумацію місцевого жителя, який загинув через ворожі обстріли в селі Любомирівка. Дружина поховала його у дворі.

Ще трьох померлих місцеві жителі поховали на місцевому кладовищі.

Правоохоронці провели ексгумацію померлих і направили їхні тіла на судово-медичну експертизу. Після встановлення остаточної причини смерті тіла повернули родичам для перепоховання за всіма звичаями.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button