Пригоди

«Це все ми відбудуємо», - замглави ВП Кирило Тимошенко відвідав Снігурівку

Головне – це люди, які мешкають у місті

Цей материал також доступний

Зараз Снігурівка приходить до тями від окупації і поступово повертається до нормального життя, тут відновлено електро-, водо- та газопостачання, відновлено транспортне сполучення. Про це повідомив заступник голови Офісу арезидента Кирило Тимошенко , який відвідав місто.

Він зазначив, що у місті значні пошкодження як житлових, так і адміністративних будівель. Зруйновано будівлю міськради, через обстріл згоріла будівля залізничного вокзалу, також уже не підлягає відновленню одне з відділень поліції. Частково зруйновано лікарню – внаслідок ракетного удару пошкоджено 3 корпуси, вибито всі вікна, є пошкодження фасаду. Лікарі працюють і продовжують надавати допомогу.

“Це все ми відбудуємо, головне – це люди, які живуть у місті. Наразі мешканці Снігурівки регулярно отримують гуманітарну допомогу: продукти, засоби гігієни, теплий одяг, будівельні матеріали. У місті організовано 6 точок видачі всього необхідного. Також людям видають дрова для опалення … Чинний Пункт незламності. Працює генератор, є Starlink, подовжувачі. Люди можуть отримати теплі напої та харчування”, – розповів Тимошенко.

Він наголосив, що органи влади всіх рівнів активно працюють над тим, щоб люди могли максимально комфортно, наскільки це можливо за наших умов, прожити зиму.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. «Це все ми відбудуємо»: Заступник голови ОПГ Тимошенко відвідав Снігурівку, ТАК ДЕРЖАТЬ. мы скоро победим. Cлава Украине.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button