Суспільство

Українським військовим підвищать виплати, - Міноборони

Українським військовим у грудні виплатять майже на 37% більше грошового забезпечення, ніж було у листопаді. Виплати збільшаться завдяки низці додаткових нарахувань.

Про це повідомила заступник голови Міністерства оборони України Ганна Маляр під час брифінгу.

За словами представниці Міноборони, формально держава виплатила 60% від загального обсягу щомісячного грошового забезпечення (посадовий оклад, виплати за звання та вислугу років тощо).

Маляр зазначила, що загалом це найменша за обсягом позиція у структурі грошового забезпечення. Однак у грудні ситуація зміниться, адже наприкінці року відбудеться низка додаткових нарахувань.

«Всі виплати проходять за статтею щомісячне грошове забезпечення. Тому у грудні за цією позицією буде виплачено воїнам майже на 37% більше, ніж було у листопаді» , — повідомила заступник міністра.

На 14 грудня Міноборони повністю профінансувало додаткові виплати за безпосередню участь у бойових діях (100 тис.) та 100% додаткової виплати за службу під час воєнного стану (30 тис.).

Загалом відомство профінансувало майже у 10 разів більше коштів на грошове забезпечення та додаткові виплати військовим, ніж було минулого року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button