СуспільствоТема дня

Працівники "швидкої" у Миколаєві оголосили збір на зимові шини для авто воїнів ЗСУ

"Зимова гума потрібна, акумулятори, намети та пуско-зарядні пристрої". ЗНІМОК

Цей материал також доступний

Співробітники Миколаївського комунального неприбуткового підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» не лише рятують місцевих жителів, які потребують невідкладної допомоги, а й усіма силами намагаються підтримати українських воїнів, які захищають Україну від рашистів. Один із способів – збирання коштів для потреб ЗСУ:

“Дуже потрібні кошти на придбання нових коліс на легкові автомобілі для воїнів ЗСУ!” Наші хлопці швидко їздять та відсувають ворога! Гума на колесах авто зношується і виходить із ладу! (Потрібні зимові шини). Завдяки вашій допомозі ми зможемо купити нові колеса та допомогти армії!!! Кожен з нас може зробити свій внесок! Дуже сподіваємось на вашу підтримку. Слава Україні! Ми переможемо ворога!

4790729935373761 – карта Ощадбанку (Безуханич Олег Степанович)” , – йдеться в оголошенні, розміщеному у “Фейсбук”-групі “Новини “Корабелів.Інфо” Миколаїв” .

“Олег Безуханич дуже допомагає ЗСУ. Він працює на нашій станції швидкої допомоги. Волонтер, дуже багато допомагає хлопцям. Возить сам від себе все, що може: їжу, сітки, намети, одяг, воду… Шкарпетки теплі дівчата наші в’яжуть… Може , люди допоможуть. Дуже потрібні колеса на автомобілі. Зимова гума потрібна, акумулятори, намети та пуско-зарядні пристрої!

Читайте також: Щодня вони роблять подвиг: працівники “швидкої” у Миколаєві – теж герої!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button