ПригодиТема дня

Смертельна ДТП у Корабельному районі: "Мерседес" збив 30-річного чоловіка на пр. Богоявленському

58-річний водій на автомобілі Mercedes Benz здійснив наїзд на пішохода

Цей материал також доступний

У Корабельному районі міста Миколаєва (у мікрорайоні Широка Балка) знову сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомив голова Миколаївської поліції Сергій Шайхет.

Так, на проспекті Богоявленському (в районі вул. 295 Стрілкової дивізії) 58-річний водій на автомобілі Mercedes Benz скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги, за попередніми даними, у невстановленому місці. Від отриманих тілесних ушкоджень 30-річний чоловік помер на місці події.

 

Слідчі слідчого управління встановлюють всі обставини та причини аварії.

Шановні пішоходи! За відсутності вуличного освітлення не виходьте на проїжджу частину, доки не переконаєтесь у відсутності небезпеки для себе та інших учасників дорожнього руху. Намагайтеся одягатися у світлий одяг та мати світловідбиваючі елементи.

“Для запобігання аварійним ситуаціям та ДТП закликаю водіїв обмежувати швидкість своїх транспортних засобів у місцях інтенсивного дорожнього руху в межах міста та інших населених пунктів. Будьте відповідальні та дбайте про безпеку!”, – звернувся до місцевих жителів голова Миколаївської поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button