Пригоди

Під час війни у Миколаєві ударними темпами укладають сіру плитку

Місцеві чиновники – справжні естети

Цей материал також доступний

У дворах будинків на вул. Електронна, 56-А та пров. Першотравневий, 63 в Інгульському районі ударними темпами почали укладати плиткою пішохідні доріжки, при цьому навколо розбиті внутрішньодворові проїзди та гори сміття, про що сказано в повідомленні в групі «Водопой» у соціальній мережі Facebook.

“Роботи, як і раніше, не належної якості порушуючи технологію, але це вже корупційна класика жанру! В основу не укладають геоволокно, плитку кладуть на мокрий пісок, а не на цементно-піщану суміш, все криво без рівня на швидку руку! Всі працівники офіційно не оформлені, хлопців набирають з вулиці без досвіду, платять 550 гривень на день готівкою! Технагляд у темі та частці, все як у найкращих корупційних стандартах Департаменту ЖКГ. Пріоритети чиновників під час війни – освоєння бюджету за будь-яку ціну!”, – сказано в повідомленні.

При цьому зазначається, що Департамент ЖКГ нібито зупинив роботи підрядником, який не завершив укладання тротуарної плитки та велосипедної доріжки пішохідної алеї на вул. Космонавтів, оскільки зараз воєнний стан, але на укладання тротуарної плитки у дворах вже воєнний стан не діє.

Мешканці цих будинків кажуть, що за ці гроші їм могли б відремонтувати аварійні внутрішньоквартальні проїзди, де ями по коліна і важко проїхати, а також провести капітальні ремонти аварійних комунікацій будинків.

“Але чиновники естети їм під час війни плитку вигідно укладати!”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button