ЕкономікаСуспільствоТема дня

Кім закликає бізнес повертатися до Миколаїв: "Відновлюватимемо регіон"

Зокрема, йдеться про будівельні компанії

Цей материал також доступний

Представників бізнесу із Миколаївської області закликають повертатися до регіону. Зокрема, йдеться про будівельні компанії. Про це повідомив голова Миколаївської ОВ в ефірі телемарафону.

Віталій Кім зазначив, що звільнення територій на півдні та віддалення лінії фронту покращать ситуацію в Миколаєві та області. Після встановлення безпечної дистанції можна говорити про відновлення роботи портів та бізнесу у регіоні:

“Після дистанції більш-менш безпечною буде порушуватися питання відновлення миколаївських портів , бо це важливо. Але загалом, зараз я звертатимусь до всього бізнесу, до людей, щоб готувалися повертатися, розвертатись у Миколаєві, допомагати у відновленні регіону. Тому що я собі ставлю завдання – відновлення регіону”.

При цьому голова ОВА додав, що на Миколаївщині вже розпочалися відновлювальні роботи. Зокрема, шляховики розпочали ремонт доріг.

Я запрошую будівельників , будівельні компанії, які можуть працювати. Будемо щось думати з грошима і відновлюватимемо наш регіон”, – наголосив він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button