Пригоди

ГБР розшукує екс-поліцейського, підозрюваного у співпраці з окупантами у Снігурівці

Йдеться про Ігоря Калачова

Цей материал також доступний

Територіальне управління ГБР, розташоване у місті Миколаєві, після звільнення Снігурівки розшукує колаборанта, який запрошував правоохоронців приїхати до нього додому та вручити підозру. Про це йдеться у повідомленні ДБР.

Співробітники ДБР спільно з іншими правоохоронцями розпочали активні стабілізаційні заходи у звільненому Херсоні та на звільнених територіях Миколаївської та Херсонської областей.

“Переважна більшість колаборантів та зрадників серед чиновників та правоохоронців працівникам Бюро добре відомі. До речі, нещодавно один із колаборантів зі Снігурівки запрошував працівників ДБР особисто передати йому повідомлення про підозру. Співробітники ГБР вже розшукують зрадника, щоб виконати його прохання”, – йдеться у проханні”.

Як повідомляє “Злочинності.Ні” , йдеться про Ігоря Калачова , який раніше обіймав посаду начальника сектора реагування патрульної поліції в Снігурівці. Він після окупації населеного пункту разом із російськими військовослужбовцями здійснював об’їзд своїх колег. Після цього його звільнили з поліції, і він став фігурантом кримінального провадження.

Калачов так і не залишав Снігурівку, тому його викликали на слідчі заходи та вручали підозру заочно. Зокрема, повістку та повідомлення про підозру публікували на сайті Офісу Генпрокурора та в газеті Кабміну «Урядовий кур’єр» .

Сам Калачов в одному зі своїх відео заявляв, що знаходиться вдома на окупованій території, і він зовсім не розуміє, чому його оголошено в розшук, якщо номер телефону, і його адресу слідчі знають.

“Чому ви до мене не приїхали, а мене змушуєте їхати до вас?

Матеріали щодо Калачова виділили в окреме кримінальне провадження, яке почали проводити в рамках спеціального досудового розслідування. Наразі його судять заочно у Бобринецькому районному суді Кіровоградської області.

Також у ГБР додали, що співробітники бюро вже працюють у Херсоні.

“ГБР закликає всіх, хто має інформацію про колаборантів та зрадників, повідомляти про це на спеціальну телефонну лінію ГБР: (044) 300 27 07 . Разом ми вичистимо нашу землю не лише від окупантів, а й від тих, хто зраджує нашу державу”, – додали у відомстві.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button