Політика

Сенкевич призначив в.о. директора «Миколаївської ритуальної служби» замість затриманого зрадника

Ігор Білий з 1 листопада виконує обов'язки директора

Цей материал також доступний

Міський голова Олександр Сенкевич тимчасово поклав обов’язки директора КП «Миколаївська ритуальна служба» на Ігоря Білого , який понад три роки обіймав посаду заступника директора з розвитку КП.

Про це свідчить розпорядження мера від 31 жовтня №136рк, яке є у розпорядженні « Злочинності.НЕТ ».

Як відомо, 21 жовтня Управління СБУ у Миколаївській області затримало на апаратній нараді директора КП – Олександра Сагайдака за співпрацю з окупантами. 23 жовтня суддя Центрального районного суду Галина Подзигун задовольнила клопотання прокуратури Миколаївської області та обрала Сагайдаку, запобіжний захід у вигляді двох місяців арешту та тримання у СІЗО без права вийти під заставу.

У документі зазначається, що Ігор Білий із 1 листопада виконує обов’язки директора з метою забезпечення діяльності КП. Це розпорядження дійсне до визнання його таким, що втратило чинність, але не пізніше до 1 грудня 2022 року.

Нагадаємо, що у 2016 році Олександр Сенкевич призначив Ігоря Білого директором ЖКП «Південь» . Роботу чиновника постійно критикували депутати від «Опозиційного блоку», зокрема через те, що він «влаштував на роботу своїх людей» . Згодом депутати від Оппоблоку на бюджетній комісії наполягли на перевірці підприємства, заявляючи, що “там відмиваються гроші”. Тоді аудиторська служба знайшла у миколаївському ЖКП «Південь» порушень майже на 1,5 мільйона гривень.

Депутати від Оппоблоку вимагали мера звільнити Ігоря Білого з посади і в квітні 2017 року стало відомо, що вирішили усунути з посади на час проведення службового розслідування. У результаті Ігор Білий сам написав заяву про звільнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button