Общество

10 будинків, школа та парк постраждали під час вчорашнього обстрілу окупантами трьох районів Миколаєва

По словам Кима, у россиян есть проблемы с ракетами...

Цей материал також доступний

У понеділок, 29 серпня 2022 року, після масованого обстрілу російськими окупаційними військами міста Миколаєва поліцейські задокументували пошкодження 10-ти житлових будинків (як приватних, так і багатоповерхових), інших об’єктів інфраструктури та автомобіля.

«Вчора під масований обстріл потрапили три райони міста. Ушкодження отримали 8 приватних будинків. Один з них повністю зруйнований, ще три — частково. В інших будинках вибито вікна, частково зруйновано дах. Ударною хвилею та уламками в одній із міських шкіл вибило вікна та пошкодило двері. Також пошкодження отримали об’єкти комунальної та транспортної інфраструктури», — додав Олександр Сенкевич.

«От таким залізом була наповнена ракета, яка потрапила до парку в центрі міста. На щастя, поряд не було людей, тому тут обійшлося без жертв», — написав мер міста у своєму ТГ-каналі, публікуючи відповідне фото (див. вище).

Деякі російські ракети не долітають і ламаються у повітрі, про що заявив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі всеукраїнського телемарафону.

«Було випущено по нам 16 ракет, з них 12 досягли цілей. Це говорить про те, що окупант має проблему з ракетами або з технічним обслуговуванням. Зараз ми бачимо, що якась кількість ракет просто не долітає та ламається у повітрі. Як, наприклад, та, що впала в парку у нас з бойовою частиною, що не розірвалася», — сказав Кім.

Також Кім зазначив, що вчора окупанти випустили три ракети у бік Інгульського мосту, і хоча жодна з них до місту не потрапила, він вважає, що вчора росіяни обстрілювали місто досить прицільно.

Минулої доби в Миколаєві піротехніки здійснили 9 виїздів, під час яких вилучили 14 вибухонебезпечних предметів. Тому мешканців просять бути максимально обережними: не торкайтеся підозрілих предметів, якщо натикаєтеся на них – викликайте рятувальників!

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button