Общество

"Не вистачає слів, щоб висловити всім подяку": поранена при обстрілі в Корабельному чекає на нову операцію

Деньги на лечение есть: много людей откликнулись на призыв о помощи

Цей материал також доступний

21-річна мешканка Корабельного району міста Миколаєва Вікторія Комарова, яка 29 липня 2022 року сильно постраждала внаслідок обстрілу касетними снарядами зупинки «Універсам», досі перебуває на лікуванні в міській лікарні №5, чекаючи нової операції (нагадаємо, у дівчини було сквозне поранення ноги, багато осколкових поранень на руках і ногах, сильно роздроблене ліве стегно).

«Рани гояться (так довго, тому що вони великі). Кажуть, ще тижнів зо два, а потім операція — будуть ставити стрижень у ногу (не пластини, тому що немає частини кістки).

Саму операцію зроблять, як і перші, безкоштовно, а ось стрижні треба купувати, ціна – близько 30 тисяч гривень. Гроші на це і на подальшу реабілітацію (ще півроку потім на милицях доведеться ходити) є: багато людей відгукнулися на заклик про допомогу — необхідна сума назбиралася», — розповіла Вікторія для «Корабелів.Інфо».

израненная при обстреле Корабельного района Виктория
израненная при обстреле Корабельного района Виктория

Вікторія та її мама, що залишилися без годувальника — батька сімейства, що загинув внаслідок того ж теракту в Корабельному районі, дуже вдячні всім жителям, які надали допомогу постраждалій дівчині.

«Я не очікувала, що є стільки небайдужих людей. У мене навіть слів не вистачає, щоб висловити величезну подяку всім, хто прийшов нам на допомогу. Велике всім спасибі!», — каже Вікторія зі сльозами, що накочуються на очі.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button