Общество

"Убитый" пр. Богоявленский Сенкевич надеется отремонтировать за счет госпрограммы "Велике будівництво"

"Такая идея пришла недавно", - рассказал мэр Николаева

Цей материал також доступний

Градоначальнику Александру Сенкевичу во вторник, 22 февраля 2022 года, во время его прямого эфира в соцсетях, николаевчанка Виктория П. задала вопрос: «Нормальный тротуар вдоль прегона когда будет?»

«Ну, у нас є (виникла нещодавно) ідея. У нас проспект Богоявленський — це вулиця, яка фактично була відремонтована, здається, в 2017-му році. І за ці чотири роки була вбита фурами, ну, просто, одна полоса — просто її викатали і зробили там… Ми хочемо подати її на «Велике будівництво», так як насправді ця дорога є частиною дороги до портів Корабельного району. І тоді ми зможемо її відновити. Бо ми не отримуємо від портів, місто Миколаїв жодним чином не отримує додаткових коштів (аніж ПДФО і аренди за землю) від портової інфраструктури. А впливає вона… Ви знаєте самі, як вбиваються наші дороги. Ну, ось проспект Богоявленський — тому приклад. Тому будемо подавати її і напишемо листа на Міністерство інфраструктури, аби включили відновлення цієї дороги в програму «Великого будівництва» як таку, що фактично не є трасою міжнародного значення, але забезпечує перевалку вантажів. Хочу нагадати: Миколаїв майже чверть вантажів всієї держави перевалює через свої порти. І там, я думаю, що зробимо під час цього і нормальну пішоходну зону там», — ответил женщине мэр города.

Напомним, мы писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Все правильно .Государство должно помочь восстановить дороги к портам!Руководство Николаева пока воздерживается принять в этом участие.(пока идет следствие в департаменте ЖКХ и нет решения суда "стремно")

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button