Спорт

Приклад Fair-play та нова перемога: команда «Кютерміналз Ольвія» змагалася з ФК "Миколаїв"

Огляд "драйвового" футбольного матчу (ФОТО, ВІДЕО)

Цей материал також доступний

20 лютого 2022 року в рамках зимової першості міста Миколаєва гравці ФК «Кютерміналз Ольвія», що представляє підприємство з однойменною назвою, розташоване в Корабельному районі, зустрілися на полі «Спортивного містечка» з молоддю футбольного клубу «Миколаїв» — командою «СДЮСШОР Миколаїв U17».

Матч був яскравим, але, на жаль, і дуже травматичним, з наданням невідкладної медичної допомоги. При цьому футболісти-портовики показали зразок чесної гри, яка гідна наслідування. Детальніше — далі, в репортажі кореспондента «Корабелів.Інфо» з місця подій.

З самого початку матчу спортсмени «Кютерміналз Ольвія» відчували себе дуже впевнено і демонстрували на полі справжній драйв. Проявом цього була велика кількість атак та створених небезпечних моментів біля воріт представників спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Тому досить швидко «ольвійці» відкрили рахунок (на 12-ій хвилині відзначився Віталій Лісачов), а невдовзі забили й другий гол (Руслан Єдалов на 25-ій).

Можливо, портовики могли б забити і третій м’яч, однак під час вдалої атаки футболіст «Кютерміналз Ольвія» Владислав Стоковський у боротьбі, яку вигравав, зупинив гру майже біля самісіньких воріт «СДЮСШОР Миколаїв U17», звернувши увагу на серйозне травмування ноги гравця з команди опонента, якому потрібно було надати невідкладну допомогу. Під час перерви його шпиталізували до лікарні швидкої медичної допомоги (МЛШМД).

«Владислав Стоковский не стал гол забивать, поскольку понимает, что защитник получил травму и некому сопротивление оказывать. Во главе должно стоять спортивное поведение, это пример Fair-play (що в перекладі з англійської означає «чесна гра» — прим. ред.). Стоковский — молодец», — прокоментував після гри цю ситуацію голова Федерації футболу міста Миколаєва Ігор Пономаренко.

У другій половині гри продовжилося запальне протистояння.

На 43-ій хвилині Віталій Лісачов реалізував третій гол, ще більше наближаючи команду «Кютерміналз Ольвія» до перемоги.

 один з головних тренерів юнаків із ФК «Миколаїв»

Всередині тайму під час боротьби за м’яч отримав травмування і футболіст «Кютерміналз Ольвія» Костянтин Єрмаков, якого також довелося замінити іншим гравцем у зв’язку з потребою в невідкладній допомозі медичного працівника матчу.

Майже на завершення гри, під час гострого моменту біля воріт «Кютерміналз Ольвія», відбулось порушення з боку її гравця, що призвело до пенальті: реалізуючи його, номінальні господарі поля «СДЮСШОР Миколаїв U17» забили єдиний за цю зустріч гол портовикам (зробив це Таточенко Максим).

Остаточний результат матчу — 3:1 на користь команди «Кютерміналз Ольвія». Це їхня п’ята поспіль перемога в зимовій першості міста 2021/2022 років.

протокол

Повний ФОТО-репортаж з цього матчу дивіться ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Директор та гравець команди «Кютерміналз Ольвія» Деніс Нікора так прокоментував цей матч:

«Впервые играли после 2-х отложенных туров (из-за болезни игроков в командах соперников). Соперник принимал нашу команду на своем поле. Молодые игроки были очень заряжены дать бой нашей команде, что вылилось в множество травм.

Хочу отметить особенно нашего игрока Стоковского Владислава. В одном из эпизодов Владислав, прорываясь к воротам соперника, был атакован игроком СДЮСШОР, который в последствии получил серьезную травму. Влад показал настоящий принцип «фейр-плей», не став заканчивать выход один на один с вратарём. А выбив мяч за пределы поля, обратил внимание арбитра на получившего травму соперника. Команды поблагодарили игрока за такой жест.

В целом, наша команда оказалась готова к бою, что вылилось в результат — 3 гола. В концовке матча арбитр решил «подсластить» игру номинальным хозяевам, поставив сомнительный пенальти в ворота «Кютерминалз Ольвия». Наш вратарь Притула Михаил был близок, чтобы парировать удар… Но финальный счёт на табло — 3:1. Победа снова за нашей командой!»

«В следующем туре нас принимает «Могилянка-СДЮСШОР Николаев U18», имеющая на игру больше и идущая на первом месте без потерь. Игроки будут изо всех сил стараться испортить им статистику и вернуть себе первое место. Приглашаем всех на этот матч!», — додав Деніс Нікора.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button