Общество

В Корабельному районі запрошують на вакцинацію дітей від COVID-19

Пункт щеплення працює без вихідних

Цей материал також доступний

Шановні батьки!!! Комунальне неприбуткове підприємство Миколаївської міськради «ЦПМСД №7» (розташоване в Корабельному районі) запрошує вас з дітьми віком від 12 до 18 років для проведення вакцинації дітям від COVID-19 за адресою: пр. Корабелів, 12.

Пункт щеплення працює без вихідних з 9:00 до 16:00. При собі треба мати картку щеплення дитини Ф063.

«За наказом МОЗ України від 13 жовтня 2021 р. №2234 рекомендовано проводити вакцинацію дітям з 12 до 18 років незалежно від відношення до групи ризику за умови наявності всіх щеплень, згідно з календарем щеплення дітей, які відповідають віку, з урахуванням затверджених протипоказів до вакцинації», — повідомили в ЦПМСД №7.

Зазначимо, що з 13 жовтня 2021 року в Миколаївській області вакциновано вже 2642 дитини віком 12+. Щеплення дітям роблять виключно вакциною Comirnaty/Pfizer. Про це повідомив під час онлайн-брифінгу 19 листопада заступник голови Миколаївської облдержадміністрації.

У свою чергу, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації сьогодні розповів, що «за останні три місяці в Україні 94,3% госпіталізованих з COVID-19 — це невакциновані люди. А 96,5% померлих від ускладнень COVID-19 за цей період не пройшли двох доз вакцинації. Вакциновані від COVID-19 вмирають в 9 разів менше, в порівнянні з невакцинованими».

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Это просто ужас, эти прививки ещё не прошли все стадии проверки, к тому же на детях в период полового созревания. Дети переносят в лёгкой форме зачем добивать их иммунитет?непонятной вакциной??(

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button