ОбществоТема дня

На об’їзній дорозі, що йде до портів Корабельного району, почали класти бетон

Відзвітував заступник голови ОДА

Цей материал також доступний

На шляху, який йде в обхід Корабельного району міста Миколаєва, поклали новий шар бетону. Про це відзвітував один з чиновників ОДА.

Почались роботи з облаштування шару бетону на об’їзній дорозі в обхід Корабельного району Миколаєва.

З 1 жовтня підрядна організація ТОВ «Європейська дорожньо-будівельна компанія» на замовлення ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» розпочала укладання цементнобетонного покриття на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О151101 (Миколаїв — Херсон) — Любомирівка — Першотравневе — (Казанка — (Р-47)), на ділянці км 0+000 — км 11+000.

Товщина бетонного шару складає — 20 см.

Раніше підрядною організацією було виконано частину робіт з фрезерування існуючого дорожнього покриття, регенерацію та підсилення основи дорожнього одягу. Так, укріплення ґрунтом цементу виконано на ділянці — 7 км, укладено щебінь на ділянці — 6 км, ЩПС оброблена цементом М-20, товщиною 20 см, на ділянці — 5,5 км.

Роботи виконуються без вихідних. В планах підрядника закінчити перший етап робіт до кінця року.

Додам, що на минулій сесії обласної ради депутати звернулись до Державного агентства автомобільних доріг України стосовно продовження фінансування за рахунок коштів державного бюджету капітального ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення О151214 Миколаїв-Станіслав-Херсон та О 151101 (Миколаїв-Херсон)-Любомирівка-Першотравневе- (Казанка-(Р-47) («обхід міста Миколаєва»). Це означає, що у 2022році ми очікуємо на іншу частину коштів для повної реалізації проєкту.

Напомним:

Объездная: дорогу на НГЗ и Прибугское сделают за почти 430 млн грн | Корабелов.ИНФО

Ранее мы сообщали, что в конце 2020 года объявили тендеры на капитальный ремонт половины этой дороги (8 + 11 км), идущей через села Николаевщины. Как оказалось позже, эти тендеры были отменены, и только спустя полгода (летом 2021 года) был определен победитель в двух новых тендерах. И, соответственно, срок реализации проекта перенесен на целый год — до конца 2023-го. Новые тендеры выиграла компания ТОВ «Європейська дорожньо-будівельна компанія».

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Не забудьте эту сраную железную дорогу также обвести убрать, забрали уже, пыхтеть каждый день....

  2. якого вони її знову повернули до міста через Балабанівку, хіба не можна за містом провести!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button