Общество

У Корабельному районі "перевелися" хулігани, а от наркомани та розбійники нікуди не поділися

О преступности в районе по данным Николаевской полиции

Цей материал також доступний

За перші шість місяців 2022 року (більшість з яких припало на воєнний час) у Корабельному районі міста Миколаєва поліцейськими не було зареєстровано жодного випадку хуліганства (за аналогічний період минулого, 2021 року – 12 випадків).

Про це йдеться в офіційній відповіді начальника управління інформаційно-аналітичної підтримки Головного управління Національної поліції у Миколаївській області на інформаційний запит редакції  “Корабелів.Інфо”.

Менше в районі стало (згідно з поліцейськими даними) і деяких інших злочинів. Так, якщо за перше півріччя 2021 року в Корабельному було зареєстровано 46 випадків шахрайства (9 з них було розкрито за той самий період), то за перше півріччя 2022 року – всього 6 випадків (розкрито 3), з яких три – у січні, два — У лютому, і один — у березні.

Випадків завдання тяжких тілесних ушкоджень за перше півріччя 2022 року — два (як і минулого року). Один (зі смертельним наслідком) був зареєстрований у березні, один – у квітні.

А ось інших тілесних ушкоджень (середнього та легкого ступеня тяжкості) у Корабельному районі за перші шість місяців цього року зареєстровано 11 випадків (за двома з них «забіякам» вже оголошено про підозру): три у січні, чотири у лютому, три у березні та один у червні. За аналогічний період торік таких випадків було 28.

У той же час, збільшилася кількість розбоїв: три випадки були зареєстровані у 2022 році (за двома оголошено про підозру): по одному у лютому, березні та червні. Для порівняння, за перше півріччя 2021 року у Корабельному районі було зареєстровано 2 випадки розбою.

Вбивств теж побільшало: чотири (три в лютому та одне в березні). Одне з них було розкрите, а три справи у травні поліцейські з якоїсь причини закрили. За перше півріччя 2021 року було зареєстровано 2 вбивства, обидва були розкриті.

Читайте також:
Около тысячи заявлений ежемесячно принимает в этом году полиция Корабельного района
Як повідомлялося, у Корабельному районі — найвищий по місту відсоток розкритих злочинів із числа зареєстрованих. Тільки ось реєструють далеко не всі…

Збільшилася і кількість випадків незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами: п’ять (1 у лютому, 2 у березні, 2 у квітні; за трьома вже оголошено про підозру), проти трьох випадків у першому півріччі 2021-го.

Випадків погроз або насильства щодо правоохоронців було два (у січні та лютому; по одному вже оголошено про підозру), за аналогічний період минулого року – нуль.

На жаль, нікуди не поділися з Корабельного району наркомани. Так, злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків та прекурсорів у першому півріччі 2021 року було зареєстровано 24, а за аналогічний період поточного року – 20 (тільки за 8-ми оголошено про підозру): 4 у січні, 7 у квітні, 1 у травні, 8 у червні.

Читайте також:
Бил жену молотком: «домашнего тирана» в Корабельном оштрафовали на 510 грн

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Впав рівень злочинності, тому що поліцаї навіть не хочуть приймати заяви від населення...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button