Общество

Обстріл Корабельного: будинки від знищення рятували чотири пожежні частини та загін спецпризначення

Крім будинків, вчора горіли чагарники в Корабельному районі та Галицинівський ліс (ФОТО)

Цей материал також доступний

За минулу добу на Миколаївщині виникло 9 пожеж, які були спричинені через ворожі обстріли російськими військами зі сторони окупованої ними території.

Так, через потрапляння боєприпасів та уламків від них 5 серпня 2022 року виникло одразу три пожежі житлових будинків та покрівлі господарчої споруди в Корабельному районі м. Миколаєва. Вогнеборцями оперативно відреаговано на всі випадки та в найкоротші терміни пожежі ліквідовано. Врятовано від знищення чотири житлових будинки. До гасіння залучались чергові відділення 2, 3, 4, 5 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Для підвозу води залучалась водовозка аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Через щільне задимлення рятувальники працювали ланками газодимозахисту, — повідомили сьогодні у відомстві.

Також внаслідок бойових дій зафіксовано дві пожежі хвойної підстилки та лісових насаджень на території Галицинівського лісового урочища. Вогнеборцями 5 ДПРЧ, Галицинівського загону місцевої пожежної охорони та співробітниками 10 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України пожежі площею 14 га ліквідовано.

Ще через ворожі обстріли виникло три пожежі сухої трави та чагарників на відкритих територіях смт Березнегувате та м. Миколаєва. Оперативними діями чергових караулів 9-ї та 5-ї (Корабельного району) ДПРЧ пожежі ліквідовано. Загальна площа, яку пройшов вогонь, склала майже 10 га.

Нагадаємо, ми писали:
Погиб 42-летний мужчина, 22 раненых, пострадало много домов: последствия обстрела Корабельного района (фото)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button