Суспільство

Обстріл Корабельного: будинки від знищення рятували чотири пожежні частини та загін спецназначення

Крім будинків, вчора горіли чагарники у Корабельному районі та Галицинівський ліс (ФОТО)

Цей материал також доступний

За минулі дні на Миколаївщині виникло 9 пожеж, які були спричинені через ворожі обстріли російськими військами зі сторони окупованої ними території.

Так, через попадання боєприпасів та уламків від них 5 серпня 2022 року виникло одразу три пожежі житлових будинків та покрівлі господарчої споруди у Корабельному районі м. Миколаєва. Вогнеборцями оперативно відреаговано на всі випадки та у найкоротші терміни пожежі ліквідовано. Спасено від знищення чотири житлові будинки. До гасіння залучалися чергові відділення 2, 3, 4, 5 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України в Миколаївській області. Для підвозу води залучалося водовезення аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Через щільне задимлення рятувальники працювали ланками газодимозахисту, – повідомили сьогодні у відомстві.

Також внаслідок бойових дій зафіксовано дві пожежі хвойної підстилки та лісових насаджень на території Галицинівського лісового урочища . Вогнеборцями 5 ДПРЧ, Галицинівського загону місцевої пожежної охорони та співробітниками 10 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону ДСНС України пожежі площею 14 га ліквідовано.

Ще через ворожі обстріли виникли три пожежі сухої трави та чагарників на відкритих територіях смт Березнегувате та м. Миколаєва. Оперативними діями чергових караулів 9-ї та 5-ї ( Корабельного району ) ДПРЧ пожежі ліквідовано. Загальна площа, яку пройшов вогонь, становила майже 10 га.

Нагадаємо, ми писали:
Загинув 42-річний чоловік, 22 поранені, постраждали багато будинків: наслідки обстрілу Корабельного району (фото)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button