Общество

Щодня понад 28 тонн питної води військові підвозять у Миколаїв

Місця роздачі постійно узгоджуються з Миколаївською ОВА

Цей материал також доступний

Після того, як ворог підступно позбавив місто на Південному Бузі водопостачання, особовий склад окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу за дорученням командування організував регулярний підвіз води до прифронтового обласного центру, — повідомляє АрміяINFORM.

Воду військовослужбовці набирають з артезіанської свердловини, яка водночас забезпечує водопостачання Візирської сільської громади Одеської області. Зазначимо, що місцева адміністрація та мешканці села одразу ж відгукнулись на прохання про допомогу. Окрім цього, небайдужі візирчани постійно передають і воду у пляшках, адже у Миколаєві, крім нестачі води, тривалий час спостерігався і дефіцит тари для її зберігання.

Щодня понад 28 тонн питної води військові підвозять у Миколаїв

Спеціалізований вантажний транспорт для перевезення питної води надав керівник ДБК «Дорсервіс» Едуард Амірханян. А от безпосередньою організацією та супроводом щоденних поставок займається його молодший брат — військовослужбовець 28-ї бригади Андранік Амірханян.

Місця роздачі постійно узгоджуються з Миколаївською ОВА, що дозволяє оперативно забезпечувати мікрорайони з найбільш критичною потребою у питній воді. Воїни доставляють воду не лише людям, а й тваринам місцевого зоопарку, адже для деяких видів артезіанська вода зі свердловини на території закладу занадто солона.

Близькість до районів ведення інтенсивних бойових дій вплинула не лише на дефіцит води в Миколаєві, а й на особливості її роздачі місцевому населенню. У разі повітряних тривог чи загроз артилерійських ударів військовослужбовці негайно припиняють роздачу та просять усіх негайно перейти в укриття.

У командуванні лицарської бригади запевняють, що підвіз якісної артезіанської води у місто корабелів триватиме аж до повного відновлення водозабезпечення Миколаєва.

Фото — 28 ОМБР імені Лицарів Зимового Походу

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

    1. Весь Корабельный район хочет знать где можно набрать питьевой воды. Пишу без преувеличения и за всех до единого жителей района.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button