Общество

"Вже починайте грести, вичищати", - Сєнкевич закликав миколаївців прибратися в місті

"Час готувати наше місто до весни", - каже мер Миколаєва

Цей материал також доступний

25 березня в прямому ефірі Олександр Сєнкевич закликав миколаївців подбати про зовнішній вигляд своїх прибудинкових територій:

«Вчора я їхав в обід і побачив на вулиці Нікольській вагітну дівчину, яка граблями прибирала біля свого будинку, там сміття, вона греблась на зелених насадженнях. Тобто це люди, які хочуть зробити своє місто кращим. Тому час готувати наше місто до весни.  Я думаю, що ми залучимо всіх працівників комунальних служб і тих жителів, які бачать і можуть прибрати біля своїх хат, вулиць.

Давайте вже починайте ворушитися. Я буду давати вам знати, і як ми плануємо це зробити, але, в будь-якому разі, цими вихідними потихеньку біля своїх будинків, дворів починайте вже грести, вичищати і т.д. Прибирати ми будемо у тих місцях, де точно у нас безпечно», — сказав мер міста.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Так выходи и мети, долбодятел. Сделай что-то наконец для города, а не только свой фейс трупный светить, от которого Отче Наш читать хочется и языком ахинею нести как какой криминал у нас хороший и как он помогает, эти [censored] переобуються при первой же возможности.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button