Общество

На Миколаївщині обіцяють щоденний моніторинг цін на товари першої потреби

З метою недопущення підвищення цін

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області Ігор Мухарський закликав мешканців Миколаївського району, які є суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі, з урахуванням складності часу не допускати необґрунтованого підвищення цін на товари, що мають суттєву значущість для населення в період воєнного стану в країні.

«З метою забезпечення цінової стабільності в умовах воєнного стану видав відповідне доручення. Головам громад необхідно довести до відома суб’єктів господарювання роздрібної торгівлі щодо недопущення підвищення цін на товари першої потреби. До переліку таких товарів увійшли: борошно пшеничне, макаронні вироби, хліб, крупи гречаної та вівсяної, свинини, яловичини, птиці (тушки курячі), молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, олія соняшникова, цукор кристалічний, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, буряк, морква, картопля, етанол (98%), не стероїдні протизапальні лікарські засоби вітчизняні, антибактеріальні лікарські засоби вітчизняні, бензин (марки А-92, А-95), дизельне паливо, газ скраплений для автомобілів.

З метою оперативного реагування та контролю доручив відповідним службам забезпечити щоденний моніторинг цін, з послідуючим щотижневими інформуванням Миколаївську районну військову адміністрацію», — повідомив голова Миколаївської РДА.

«Друзі, ми сьогодні боремося за нашу свободу, незалежність, за право бути вільними людьми на своїй землі. Лише коли ми єдині — ми нескорені! Давайте підтримувати один одного. Все буде Україна!», — додав Ігор Мухарський.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button