КультураОбществоПолитика

Верка Сердючка на концерте спела патриотическую песню «Батько наш – Бандера» (видео)

Украинский певец, пародист и телеведущий Андрей Данилко, выступая в образе Верки Сердючки на концерте «Дизель шоу», спел патриотическую песню «Батько наш – Бандера»Видео выступления появилось в YouTube.

Как отметил шеф-редактор Дизель Студио Алексей Бланарь, исполнение композиции стало неожиданностью.

«Это абсолютная импровизация и мы всегда ждем ее от этого артиста. Верка Сердючка умеет не только «разрывать» танцами зал, но и шутить, что не просто можно, а нужно на сцене «Дизель шоу»«, – подчеркнул он.

В «Дизель Студио» указали, что выбор песни оказался неслучайным.

«Очень символично, что мне (Верке Сердючке) 30 лет. И нашей независимой Украине тоже 30 лет», – заявил Данилко за кулисами.

Напомним, мы писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

17 комментариев

  1. То була велика перемога. Вимагаю ставити Сердючку співати гімн України на всіх офіційних зустрічах. Недопустим зраду. Геть капітуляцію. Зменшимо витрати на дорогу до Польщі. Україна понад усе.

    1. Андрійко це наш холпець, гарні пісні співає, тому ми пишаємося цим!!
      путлероіди слухате свій тухлий шансон та сидіть у концтаборі па-раша!!

  2. Це просто капец! Саме мерзотне що робить данілко це те, що він ганьбить саму ідею національно-патріотичного руху України. Це ж треба, щоб це неповноцінний трансвестит співав пісню національного спротиву! Лише за це його слід посадидти на палю. Дійсно, ще залишається йому доручити співати Гімн України! Хоча взявши до уваги те, що країною правилять блазні, типа 95-го квартала,дивуватися нема чому. Потвори ганебні!

    1. Люди ржуть як коні - от він і співає. Демократія. Проблема не в данілках а в тому що тупе стадо, яке нічого не бачить, не читає.
      Але якщо зміняться цінності, то демократія дасть багато чого і хорошого. Тішить те що поряд Європа. І якщо б жили десь в Узбекістані, то шансів не було. Тупе бидло завжди правило країною і Росія цим би користувалась.

      1. Щось не зрозуміло. Так хто тупе бидло? Ті хто співають, ті хто ржуть чи ті хто не співає? Щось, слава Україні, геть не зрозуміло на кого ярлик вішати.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button