ОбществоТема дня

"Україна - понад усе!", - школярі Корабельного району приєдналася до челенджу

22 січня Україна відзначає День Соборності

Цей материал також доступний

22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до визначної дати: в 1919 році в цей день було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Проголошення Соборності УНР і ЗУНР  – історичний акт об’єднання українських земель в одній державі та основоположна подія для українського державотворення.

Напередодні національного свята в Миколаївській гімназії №29 (колишній школі №29, розташованій у Корабельному районі) відбувся флешмоб «Живий ланцюг Соборності». Про це повідомила в Facebook директорка гімназії Лариса Грицюк.

«Шкільна родина Миколаївської гімназії №29 приєдналася до челенджу від ЗЗСО №38 м. Чернівці… 21 січня 2022 року провели флешмоб «Живий ланцюг Соборності». Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу», — йдеться в повідомленні директорки.

«Україна єдина!.. Героям слава! Україна — понад усе!!!», — вигукують учні гімназії №29 під керівництвом Лариси Грицюк:

Читайте новини першими

Связанные статьи

12 комментариев

  1. Невдовзі діточкам на полуницю у Польщу їхати, бо вже навіть по заводах в Україні можна вже заклякнути. Но ви цево, повертайтесь, бо Україна по над усе і все таке, знову ж виплати за народження треба якось повертати.

  2. Шановні коментатори, будь-ласка, публікуйте свої коментарі Українською мовою. Досить вже на цьому "русскам язике" висловлюватись.

    1. С чого б їм тебе слухати, вкраїнський патріот? Вільне вживання россійської мови гарантовано Конституцією України. З одного боку ти, з іншого Конституція України. Що ти там за себе думаешь?

  3. "Шкільна родина ... приєдналася до челенджу ... провели флешмоб". Лунає щира українська мова.

  4. Очень интересные и яркие фантазии рускомирского скрепоносца! Давай подыхай дольше!

  5. Как то никто не вспоминает про такие слова , когда приходится многим уже давно ехать ишачить на Европу , чтоб хоть что нибудь привезти от туда под названием деньги !!!!!!!! Грошь цена этим всем лозунгам и речовкам , когда сваливать прийдется этим детям !!!!!! Чего то не вижу массового приезда иностранцев в нашу страну на заработки

    1. Ишачь на беню с ренатом бесплатно!
      Паша, я всегда утверждал, что ты туп как баобаб! Если б не было возможности выезда за границу зарплаты здесь были б в разы ниже.

  6. Эти понад "усе" , так давайте за гроши работайте в своей стране , а то такие больше всего кричат про патриотизм , а сами регулярно батрачат за границей !!!!! А вы уроды здесь сидите и работаете учителями , строителями , воспитателями , вы же за державу свою , восспитывайте поколение страны за гроши , а нет , вы в первую очередь все в Польшу на клубнику , сварщиками и т.д.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button