ОбществоТема дня

"Щоб мрії окриляли на нові звершення!", - керівники підприємств Корабельного району привітали всіх зі святами

Слава Україні!

Цей материал також доступний

Керівники підприємств та установ Корабельного району міста Миколаєва вітають всіх українців з державними святами. Так, директор «Стивідорної компанії «Ольвія» Руслан Олейник написав:

«Шановні співвітчизники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України! В ці урочисті дні зичу вам міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх справах. Бажаю, щоб мрія про краще життя окриляла вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України та її майбутніх поколінь. Зі святами! Слава Україні!»

Колектив Корабельного районного суду м. Миколаєва також привітав усіх:

«Вітаємо з наступаючим святом — 30-річчям Незалежності України! Нехай не вичерпується джерело Вашої віри, надії та любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах. Зичимо Вам міцного здоров’я, успішної реалізації далекосяжних планів, добробуту, миру та добра в кожній оселі!»

Голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов теж не залишився осторонь, вітаючи мешканців та гостей Корабельного району:

«Щиро вітаю Вас із найголовнішим святом нашої країни – Днем незалежності України! 24 серпня 1991 року назавжди увійшло у всесвітню історію, як видатна подія сучасності, яка започаткувала нову епоху в житті нашого народу, розкрила його вікові прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.

Періоди становлення української державності, починаючи від традицій Київської Русі та Запорізької Січі, поступово створювали умови для розвитку і поглиблення демократичних процесів. І незалежність України – це заслуга усього народу, багатьох його поколінь.

Цього року ми святкуємо 30-ту річницю незалежності. Незалежність стала випробуванням для всіх нас- тестуванням на зрілість. Сьогодні ми дорогою ціною – ціною життя і здоров’я найкращих українських синів та доньок – виборюємо незалежність власної держави, доводячи всьому світу, що Україна – країна вільних людей…

Зміцнення Української держави – наша спільна справа. Від об’єднання зусиль та активних дій кожного з нас залежить сьогодення країни та її розбудова. Поступово, крок за кроком, ми з Вами долаємо труднощі розбудови України. На цьому шляху бажаю всім миру та злагоди. Нехай не зрадить Вам оптимізм і віра в щасливе майбутнє нашої Батьківщини!»

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Всіх громадян України зі святом!!
    Слава Україні!

  2. "24 серпня 1991 року назавжди увійшло у всесвітню історію, "

    И это пишет мэр целого района?
    Интересно бы посмотреть на его отметки в школе, уровень дремучего села, главное это пафос и без всякой логики.
    Какое дело всему миру до Украинских праздников? Может мне господин Цуканов скажет когда день независимости Анголы или Мозамбика? Он ответит :"А какое мне дело". И будет прав.
    Господа руководители вы порой превращаете праздники в пиар и помойку пафоса и глупости.
    Нет, чтобы рассказать что сделано в районе за эти 30 лет, так нет, рассказ идёт о космических далях. Рассказал бы о конченных дорогах, о жд переезде, о генделях, о наркоточках об фурах превращающих с каждым годом район в мусорку.
    Хорошее тоже делается, но на фоне этого разгильдяйства и воровства оно меркнет. Радуются только дегенераты типа ЛяШко.

Back to top button