Тема дняЭкономика

"Не посилюйте нашу напруженість!", - робітники НАРПу провели мітинг на підтримку директора заводу

"Бо це може призвести до зриву виконання оборонних замовлень...", - кажуть люди

Цей материал також доступний

10 серпня 2021 року під стінами Миколаївського авіаремонтного заводу «НАРП», розташованого в Корабельному районі (мікрорайоні Кульбакіне) пройшло зібрання-мітинг робітників підприємства, які виступають проти призначення його директором Андрія Ігоровича Лікаренка та на підтримку нинішнього керівника — Віктора Пилиповича Кирницького (29 липня 2021 р. нинішньому директору відмовили в продовженні трудового контракту на рік. А замість цього видали додаткову угоду до контракту, згідно з якою Кірницький залишається директором лише до 20 серпня 2021 року).

Нещодавно трудовий колектив підприємства відправляв Президенту України Володимиру Зеленському відкрите звернення (яке підписали більше чотирьохсот співробітників), де йдеться про те, що в Укроборонпромі збираються призначити директором держпідприємства «НАРП», який входить до складу концерну, Андрія Ликаренка (займав цю посаду в 2012 — 2014 роках), і що результатом його роботи стало порушення кримінальних проваджень за розкрадання держмайна в особливо великих розмірах. За це Лікаренка, як сказано в зверненні, було звільнено, а слідчі дії тривають донині.

Один з мітингувальників сьогодні, читаючи текст свого виступу, як й інші оратори, з листа аркушу, звернувся до Генерального директора Укроборонпрому Юрія Гусєва:

«Наполегливо просимо не посилювати соціальну напруженість в нашому колективі, бо це може призвести до зриву виконання оборонних замовлень, зростанню напруженості в і без того складному нашому регіоні та ношої країни в цілому. Гусєв, почуй нас. Кирницький — наш директор!»

«Сотрудники завода переживают, что 20-го числа состоится назначение нового директора. Колективу непонятна позицция Укроборонпрома. Если нас сегодня не услышат, в дальнейшем мы планируем проведение еще нескольких мирных акций в поддержку Кирницкого», — каже робітник підприємства, на якому працює більше 600 робітників, Сергій Володимирович Капітанець.

За матеріалами Жанни Могільової

Читайте також: «Укроборонпром готовит повышение директору, обвиненному в мошенничестве», — СМИ 

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Нам работягам поxxx, кто будет директором. Выгнали на митинг шобло, особенно тех, кто больше всего был не доволен старым.

    1. Что-то я не заметила, как кого-то выгоняли. И шоблом трудовой коллектив называть не надо

    2. Почему "шобло". Шобло это те, кому "пофиг" всё, что происходит вокруг него, сидя две копейки получают и права голоса не имеют.

  2. Пусть кирницкий для начала ответит за срыв оборонного заказа, тут попередники не виноваты, а теперь людьми прикрывается.

  3. Жорик, ты посетил мероприятие? Или отморозился, что б не подумали, что ты майданишь?

  4. Во-первых оборонзаказ не был сорван, самолет был сдан вовремя. Самолет не забирали по приказу сверху. Пока не сменили командование. А почему не забирали, я думаю понятно и так. И во-вторых, не лезьте туда. где вы не соображаете.Когда мозги не брови, их не нарисуешь.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button