ОбществоТема дня

У воді біля пляжу «Чайка» - перевищення норми кишкових паличок майже в 50 разiв

Державна установа «Миколаївський обласний лабораторний центр МОЗ України» проінформувала органи виконавчої влади про результати лабораторних досліджень проб річкової води, відібраних в районі зони відпочинку «Чайка» за період з 9 по 12 червня, про що йдеться у повідомленні на сайті адміністрації Корабельного району.

«За мікробіологічними показниками встановлено, що показник індексу ЛКП (лактозопозитивних кишкових паличок) перевищує санітарно-гігієнічні нормативи і складає (при нормі 5 000 в дм³) – в районі зони відпочинку «Чайка» — 240 000. Патогенні мікроорганізми не виявлені», — йдеться у повідомленні

Мешканцям міста рекомендовано тимчасово утриматися від купання до покращення результатів санітарно-мікробіологічного дослідження річкової води в даній акваторії.

Нагадаємо, ми писали:
Из-за фекалий в реке: названа причина массового мора рыбы напротив Корабельного района

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Два года посудина стояла напротив пляжа и гадила под видом дноуглубительных работ. Сенкевич, кто дал разрешение на этот беспредел? По Интеру в новостях очередной раз Николаев засветился в плохом смысле слова с этой проблемой! Почему у нас не объявляется ЧП? Не выделяются средства на ликвидацию? Экологическая инспекция, вы за что получаете деньги из наших налогов???? Какая Европа? Река Южный Буг превращается в Южный Ганг! Сухс три раза!

    1. Вот это точно - Южный буг - Ганг "чистой" воды. Да и Украина на Индию уже похожа!

      Кстати - пошел я покупаюсь в море, гейропском. Жара сегодня! Пятница!

    2. а ви як думали, після злив змило все лайно з вулиць, ні одна людина не ходить купатись на протязі тижня як мінімум!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button