Общество

У Корабельному районі пройшлися рейдом по крамницям, "стихійникам" та закладам харчування

2 червня в Корабельному районі міста Миколаєва проведено обстеження 4-х закладів громадського харчування, 3-х продовольчих та непродовольчих крамниць з метою дотримання вимог постанови Кабміну щодо послаблення карантинних обмежень.

Як повідомляє адміністрація Корабельного району, обстеження проводила робоча група у складі представників Держпродспоживслужби та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району Миколаївської міськради.

«З власниками закладів проведено бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину та про передбачену адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей», — йдеться у повідомленні.

Крім того, спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представниками районного відділу поліції та громадського формування «Каскад» провели відпрацювання місць стихійної торгівлі на території Корабельного району м. Миколаєва з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами:
— пр. Богоявленський, 311,
— пр. Богоявленський, 342 (біля маркету «АТБ»),
— вул. Океанівська, 31,
— вул. Самойловича, 24».

Складено 1 протокол за статтею 160 та 2 протоколи за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району та районного суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button