Общество

До закінчення карантину: ЦПМСД Корабельного району обмежує відвідування сімейних амбулаторій центру

КНП ММР «Центр первинної медико-санітарної допомоги №7», який обслуговує мешканців Корабельного району (крім мікрорайонів Широка Балка і Кульбакіно), повідомляє про зміни у свої роботі у зв’язку з карантином.

«У зв’язку з карантином ми тимчасово обмежуємо відвідування сімейних амбулаторій центру! Планові огляди немовлят, профілактичні огляди дитячого та дорослого населення, планові огляди хворих, що перебувають на обліку з хронічними захворюваннями до закінчення карантину ПРИЗУПИНЯЮТЬСЯ!

Всі хворі будуть прийматися лікарями в звичайному режимі. Часи прийому: з 8:00 до 20:00», — йдеться у повідомленні на сайті районної адміністрації.

За необхідності миколаївців просять звертатися до своїх лікарів у сімейні амбулаторії (с/а) в телефонному режимі:

с/а №1 – 067 807 37 61
с/а №2 – 067 807 37 82
с/а № 3 – 067 807 37 91
с/а №4 – 067 807 37 92

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Тут какое-то несоответствие, или просто непонятно изложено: "У зв’язку з карантином ми тимчасово обмежуємо відвідування сімейних амбулаторій центру! Планові огляди немовлят, профілактичні огляди дитячого та дорослого населення, планові огляди хворих, що перебувають на обліку з хронічними захворюваннями до закінчення карантину ПРИЗУПИНЯЮТЬСЯ! " И далее: "Всі хворі будуть прийматися лікарями в звичайному режимі. Часи прийому: з 8:00 до 20:00»
    А определять болен он, или нет, человек должен сам, без врача? Чтобы его приняли.
    Ну а консультацию по телефону от семейного врача - не смешите.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button