Общество

Рейди "Діти вулиць" у Корабельному районі: відвідано 111 сімей; 10 батьків райадміністрація просила покарати (Відео)

Нещодавна в адміністрації Корабельного району міста Миколаєва пройшло планове апаратне засідання, на якому про підсумки проведення рейдів «Діти вулиці» повідомила Лілія Таворська, завідувачка сектору захисту прав, свобод та законних інтересів дітей служби у справах дітей районної адміністрації.

«…Для запобігання порушенням прав і інтересів дітей, сектором захисту прав, свободи і законних інтересів дітей служби у справах дітей не рідше одного разу на місяць проводяться профілактичні рейди «діти вулиці». В першу чергу відвідуються діти, які перебувають на всіх видах обліку служби, крім цього відвідуються місця найбільшого скупчення дітей, а саме території, прилеглі до навчальних закладів, ринки, комп’ютерні клуби тощо», — розповіла вона.

Так, станом на 18 листопада, в 2019 році в Корабельному районі було проведено 33 рейди «Діти вулиці». З метою попередження нещасних випадків з дітьми тричі організовано профілактичні рейди з представниками Корабельного районного відділу державної служби з надзвичайних ситуацій, в ході яких  з дітьми та законними представниками проведено профілактичні бесіди про дотримання правил поводження з вогнем.

«В ході рейдів відвідано 111 сімей, виявлено та поставлено на профілактичний облік 5 дітей, які опинились в складних життєвих обставинах, попередженно про адміністративну відповідальність за неналежне утримання дітей 101 законний представник, у відношенні 10-ти батьків направлені клопотання до Корабельного районного відділу поліції про притягнення їх до адміністративної відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення», — зазначила Лілія Таворська.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button