Общество

Зі штатною зброєю, спецзасобами та планшетами: миколаївські гвардійці приступили до самостійного патрулювання міста

З 1 серпня у Миколаєві охорону громадського порядку забезпечують військовослужбовці Миколаївської військової частини 3039 Національної гвардії України у складі самостійних піших патрулів. До цього нацгвардійці несли службу спільно зі співробітниками Національної поліції.

Гвардійці будуть нести службу у складі самостійних патрулів вулиць в 4 районах міста Миколаєва у чіткій взаємодії з органами Нацполіції України в Миколаєві.

Під час патрулювання гвардійці екіпіруватимуться та озброюватимуться відповідно до Закону України «Про Національну гвардію України» — а саме спецзасобами та штатною зброєю.

в.о. прес-офіцера вч 3039 Національної гвардії України Дмитро Горбачик

Також військові матимуть при собі планшетні пристрої, підключені до інформаційно-телекомунікаційної системи «Інформаційний портал Національної поліції України». Це дасть змогу в режимі «он-лайн» слідкувати за оперативною обстановкою в районі виконання завдань.

«Головне завдання – це недопущення злочинів на вулицях нашого міста. Так, військовослужбовці Національної гвардії України будуть нести службу самостійно на маршрутах патрулювання в районах міста Миколаєва. Таким чином збільшується район несення служби і збільшуються ділянки, де наші військовослужбовці зможуть впливати на оперативну обстановку безпосередньо на місці», — розповів майор Дмитро Фасій.

Стаття — капітан Дмитро Горбачик
Фото — старший солдат Сергій Бондаренко

Нагадаємо, ми писали: С 1 августа Нацгвардия во всех городах вводит свои патрули

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Я думаю правильное решение. Только жосткими мерами можно остановить преступность. Которую оставил сбежавший из страны порох.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button