Экономика

В СМП "Ольвія" активно ведеться підготовка до роботи в осінньо-зимовий період

В найближчий час в акваторії порту «Ольвія» почне роботу морський термінал компанії «Євровнєшторг».

Про це повідомили на сторінці філії АМПУ «Адміністрація морського порту Ольвія» у соцмережі facebook.

«З метою здійснення заходів, передбачених чинним законодавством в рамках нагляду за безпекою мореплавства, проведено плановий огляд акваторії порту. Також фахівцями адміністрації порту проведено візуальний моніторинг за станом акваторії на предмет ймовірного забруднення, особливу увагу приділено утриманню у справному стані засобів навігаційного обладнання на підхідних каналах і акваторії порту», — розповідає заступник капітана морського порту Олексій Назаренко.

Капітан морського порту Іван Орел зазначив:

«Під час обстеження плавучих навігаційних знаків внутрішніх водних шляхів було встановлено, що навігаційна система ТОВ «Компанія «Євровнєшторг» потребує деяких коригувань для подальшого продуктивного функціонування, а саме для забезпечення цілодобової роботи підприємства необхідно виконати наступне:

— замінити несвітний буй № 3 правої сторони на буй світний, координати встановлення буя залишити без змін;

— замінити несвітний буй № 4 лівої сторони на буй світний, координати встановлення буя залишити без змін;

— замінити несвітний буй № 1 правої сторони на буй світний, координати встановлення буя відкоригувати від існуючого в південно-західному напрямку на 120 метрів вздовж зеленої бровки БДЛК».

морський термінал компанії «Євровнєшторг».
морський термінал компанії «Євровнєшторг»

 

За результатами огляду акваторії службою капітана порту було запропоновано фахівцям ТОВ «Компанія «Євровнєшторг» звернутись до державної установи «Держгідрографія» з метою урегулювання цього питання. Також капітан порту наголосив на важливості дотримання норм та вимог Обов’язкових постанов по порту, а саме норм зайнятості буксирів-кантувальників при маневрових операціях з одним судном.

«В найближчий час морським терміналом планується будівництво приміщення на території терміналу, в якому буде розміщено окремий підрозділ служби капітана порту. Це дасть змогу миттєво здійснювати покладені на службу чинним законодавством функції з державного нагляду за безпекою мореплавством», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button