Общество

У дитячій бібліотеці Корабельного району відсвяткували День захисника України

Корабельний район не лишився осторонь святкування Дня захисника України — свята, що відзначається в Україні 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці одночасно з Днем українського козацтва.

Про це повідомляє адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради.

«У бібліотеці-філії №8 ЦМБ для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменка (завідувач І.П. Скворцова) відбувся захід — патріотична містерія «У всі віки приносять славу Україні козаки». За участю голови ради козацьких отаманів Миколаївської області кошового отамана Альберта Панченка відбулася посвята у козаки першачків, які навчаються в Миколаївській школі №48. Маленькі козачата випробували свої сили в управлінні шаблею, а всі присутні скуштували справжнього козацького куліша», — йдеться у повідомленні.

Від адміністрації Корабельного району начальник відділу з гуманітарних питань І.І. Богдан вручила подарунки сім’ї воїна АТО Олександра Женкова, яка також була учасниками заходу.

«З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button