Общество

Ансамбль танцю «Водограй» палацу культури «Корабельний» привіз нагороди з «ФІКСІвалю» в Одеській області

29 вересня зразковий ансамбль танцю «Водограй» (керівник Світлана Чебан) міського палацу культури «Корабельний» взяв участь у Всеукраїнському хореографічному фестивалі з оригінальною назвою «ФІКСІваль» (м. Чорноморськ Одеської області). Конкурс відбувся у традиційній формі: номінації, вікові категорії, оцінки журі.

Про це йдеться у листі заступника директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний» Максима Коровая, яке надійшло на пошту редакції «Корабелів. Інфо».

«Що приємно вразило наших учасників та їхніх батьків, так це атмосфера, яка панувала в залі, де проходив конкурс. Святковості, гарного настрою усім глядачам і конкурсантам надавали добре відомі мультиплікаційні герої Фіксіки — Сімка та Нолик. Мультяшні персонажі не тільки розважали й веселили, а ще й оцінювали деякі виступи хореографічних колективів», — йдеться у листі.

Колектив ансамбль «Водограй» представив конкурсну програму, що складалася з чотирьох номерів: «За ветром бегу» (старша група), «Пригоди» (середня група) та два сольні танці – «Ілюзія» й «Фіалка», які виконали Тетяна Кононович і Софія Андрієвська відповідно.

За результатами змагань старша група виборола І місце, середня отримала диплом ІІ ст., ІІ місце у Тетяни Конович, ІІІ місце – Софії Андрієвської.

«Кожен учасник отримав диплом та статуетку у вигляді умовного знаку Фіксиків (зжата в кулак рука з трьома виставленими пальцями). Дирекція ММПК «Корабельний» вітає зразковий ансамбль танцю «Водограй» з гарними результатами та бажає керівникові С. Чебан і учасникам подальших успіхів і перемог», — додав Максим Коровай.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button