Экономика

Представники ДП «СК «Ольвія» перебувають з візитом у Королівстві Нідерландів (Фото)

З 12 по 14 червня 2018 року делегація від Миколаївського державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» на чолі з виконуючим обо’язки директора Русланом Олейником перебуває з візитом у Королівстві Нідерландів.

Метою візиту є участь у Міжнародній виставці контейнерних перевезень, портового обладнання та термінального обслуговування TOC EUROPE 2018, яка проходитиме в Роттердамі.

TOC EUROPE 2018 є гарною можливістю для ознайомлення з новими технологіями для оптимізації діяльності портів і терміналів, сучасними модульними сервісними центрами з широкою експозицією оригінальних запасних частин і витратних матеріалів, останніх технологій у стафіровці контейнерів і обробці вантажів, а також з новим модельним рядом навантажувально-розвантажувальної техніки ТМ Kalmar.

 

Нагадаємо, ми писали: Визит делегации бизнес-кругов Бельгии и Нидерландов на ГП “СК “Ольвия” увенчался трехсторонним Меморандумом

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Новость подана как из Советского Союза - мол делегация товарищей-портовиков посетила с дружественным визитом и так далее...
    Мда...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button