Общество

"Очистили місцевість від дерев та кущів", - мешканці Корабельного готують територію під обіцяний владою дитячий майданчик

У мікрорайоні Широка Балка в місті Миколаєві, на вулиці Лиманській (біля проїжджої частини), може з’явитися новий дитячий майданчик. Про це до редакції «Корабелів.Інфо» повідомив місцевий мешканець Олексій Зєліков.

«Згідно з попередніми домовленостями із адміністрацією Корабельного району Миколаївської міськради, активісти громадської організації «Шикарна Балка» і жителі району на волонтерських засадах провели очистку території, на якій підрядником (за рахунок бюджетних коштів, згідно запланованих адміністрацією Корабельного району робіт  на 2018 р.) буде встановлений дитячий майданчик. Проект буде опублікований після підписання специфікації з підрядником. Договір ще не підписаний. Є лише попередні ескізи», — йдеться у повідомленні.

«У суботу, 21 квітня, розпочато підготовку до облаштування Шикарного Дитячого Майданчика на вулиці Лиманській. Ми провели суботник, очистили місцевість від дерев та кущів. Цим завершили перший етап. Наступної суботи планується продовження», — розповів Олексій Зєліков.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button