Общество

Під "нічний" домашній арешт відправили мешканку Корабельного району, обвинувачену в торгівлі людьми

У Миколаєві 7 березня Ленінський районний суд обрав обвинуваченої в торгівлі людьми меру запобіжного заходу у вигляді «нічного» домашнього арешту. Про це повідомляє прес-служба суду.

Так, 7 березня 2018 року в Ленінському районному суді м. Миколаєва відбулось судове засідання у кримінальному провадженні на підставі обвинувального акту щодо жінки-організаторки міжнародного каналу постачання «живого товару».

Кримінальне провадження розглядає колегія суддів у складі: головуючого — судді Захарченка Дмитра Володимировича, суддів — Н.С. Тихонової та Ю.П. Крутія.

«Элитная жрица любви», студентка из Корабельного района,
поставляла сэкс-рабынь на Кипр (ВИДЕО)

Нагадаємо, що, згідно обвинувального акту, місцева мешканка з метою досягнення свого злочинного наміру щодо переміщення жінок через кордон країни для сексуальної експлуатації, діючи за попередньою змовою з особами, які перебувають на території іноземної держави, підшукала на території обласного центру двох молодих дівчат зі складними життєвими ситуаціями. Після чого, під час особистих зустрічей, здійснивши їх вербування, шляхом запевнення вигідними умовами праці, досягла з ними домовленості про їх переміщення через кордон на територію Республіки Кіпр для надання сексуальних послуг.

В Николаеве 24-летней сутенерше светит 12 лет тюрьмы
за продажу «живого» товара за границу

У червні 2017 року її злочинна діяльність була припинена правоохоронцями.

Дії зловмисниці кваліфіковано за ч. 2 ст. 149 та ч. 2 ст. 302 КК України (інша незаконна угода щодо людини, вербування, переміщення людини, вчинені з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, щодо кількох осіб, за попередньою змовою групою осіб, втягнення особи в зайняття проституцією з використанням уразливого стану цієї особи, вчинені щодо кількох осіб, за попередньою змовою групою осіб).

В судовому засіданнні вирішувалося питання обрання запобіжного заходу для обвинуваченої. Їй обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 20:00 до 6:00 ранку, до 05 травня 2018 року.

Наступне судовое засідання відбудеться 03 травня 2018 року о 9:00.

Раніше голова Корабельного районного суду Тетяна Головіна під час обрання запобіжного заходу відправила обвинувачену під цілодобовий домашній арешт, хоча прокуратура вимагала її заарештувати.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Я хренею.всех судей пора увольнять за профнепригодностью без права устройства на данную должность.Они там обкуренные и неадекватные сидят?
    Что за фигня.Всех под домашний арест или если внесли залог

  2. Хоть Саакашвили и мудак ,но он правильно сказал"в Украине надо было посадить сразу 400 судей!!! Как токо к власти пришел порох.... Яйца

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button