Общество

Посадових осіб «Миколаївзеленгоспу», що в Корабельному районі, притягнули до адміністративної відповідальності

Працівники Управління патрульної поліції у місті Миколаєві притягнули до адміністративної відповідальності посадових осіб ТОВ «Миколаївське зелене господарство» (розташоване у Корабельному районі) за невиконання раніше направлених приписів щодо порізки гілок дерев, які закривають видимість дорожніх знаків та світлофорів.

Комунальним підприємствам видані повторні приписи.

У зв’язку із розростанням гілок дерев видимість дорожніх знаків та світлофорів на вулицях є недостатньою та складає лише 20-30 метрів, при встановлених нормах не менше 100 метрів.

Такі умови стану утримання вулично-шляхової мережі на території обласного центру безперечно впливають на рівень аварійності.

Наразі патрульні здійснюють контроль за виконанням направлених вимог.

Патрульна поліція Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Школа №43, сад №133- сухостой старых тополей, который угрожает жизни детей!

  2. зато спилили зеленые деревья возле СШ33 по аллейке. Чтоб народ не останавливался в тени а бежал по палящему солнцу. Деревья на перекрестке с пр.Корабелов и пр.Богоявленским закрывают знак 24т и фуры едут по проспекту уничтожая дорогу а полиция не реагируя пьет кофе на пятаке рядом с наливайками самогона которые маскируются под продажу креветок. Вот так в стране и продолжается бардак.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button