Общество

Тепер в Національній поліції вирішують, чи дозволяти миколаївцям використання зброї

Шановні громадяни м. Миколаєва та Миколаївської області!

У зв’язку з прийняттям Закону України від 23.12.2015 року № 901 – VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», Закону України «Про Національну поліцію», постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2015 року № 877 «Про затвердження Положення про Національну поліцію»,
на органи Національної поліції покладено повноваження з видачі та анулювання дозволів на придбання, зберігання, носіння, перевезення і використання зброї, спеціальних засобів індивідуального захисту та активної оборони, боєприпасів, вибухових речовин і матеріалів, інших предметів, матеріалів та речовин, щодо зберігання і використання яких установлено спеціальні правила, порядок та на які поширюється дія дозвільної системи органів внутрішніх справ, а також на відкриття та функціонування об’єктів, де вони зберігаються чи використовуються, діяльність стрілецьких тирів, стрільбищ невійськового призначення та мисливських стендів, підприємств і майстерень з виготовлення та ремонті зброї, спеціальних засобів індивідуального захисту та активної оборони, боєприпасів, магазинів, у яких здійснюється їх продаж, піротехнічних майстерень, пунктів вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів індивідуального захисту та активної оборони, правил поводження з ними та їх застосування.

Таким чином відділ дозвільної системи Управління превентивної діяльності Головного Управління Національної поліції в Миколаївській області та інші відділи та відділення поліції розпочали здійснення прийому громадян з питань оформлення документів і видачі дозволів на право придбання, зберігання, носіння зброї, спеціальних засобів індивідуального захисту та активної оборони, а також відкриття та функціонування об’єктів дозвільної системи.

Раніше поліція не могла видавати дозволи на зброю
через прогалини в законодавстві

Також повідомляємо, що у зв’язку зі зміною розташування відділу дозвільної системи УПД ГУНП в Миколаївській області (дозвільна системи області) прийом громадян здійснюється за новою адресою: м. Миколаїв, вул. Артилерійська 4, 2-й поверх, каб. № 21, 23, 24, 25, телефони для довідок 50-15-40, 50-15-41, 50-15-42. Дні прийому громадян: вівторок, четвер з 9.00 до 18.00 годин, субота з 9.00 до 12.00 годин, обід с 13.00 до 14.00 годин.

Інші підрозділи дозвільної системи відділів та відділень поліції м. Миколаєва та області знаходяться за попереднім місцем розташування.

ВДС УПД ГУНП в Миколаївській області

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button