Общество

Корабельний військомат у січні-березні проводить приписку громадян 1999 року народження

Про це редакцію «Корабелів.Інфо» повідомили у військовому комісаріаті та надали відповідний документ для ознайомлення з ним наших читачів:

НАКАЗ
Військового комісара Корабельного районного військового комісаріату
02.12.2015 м. Миколаїв №216

Про приписку громадян 1999 року народження
до призовної дільниці Корабельного району

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та «Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 р. № 352 (зі змінами)

НАКАЗУЮ:

1.​ З 01 січня по 31 березня 2016 року провести приписку до призовної дільниці Корабельного району Миколаївської області громадян 1999 року народження.

2.​ З’явитися для приписки усім громадянам, які народилися з 1 січня по 31 грудня 1999р. включно, постійно або тимчасово проживають на території Корабельного району,
а також громадянам старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

3.​ Усім громадянам, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, прибути за адресою м. Миколаїв, проспект Жовтневий, 309 (Корабельний РВК)
у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці.
Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою
29 січня 2016р.
, маючи при собі документи, які посвідчують особу.

4.​ Керівникам підприємств, установ, організацій та навчальних закладів звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до районного військового комісаріату.

5.​ Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Військовий комісар
Корабельного районного військового комісаріату
підполковник                                                                              О.В. РОЗУМНИЙ

Згідно з оригіналом:
Начальник відділення офіцерів запасу і кадрів
Корабельного районного військового комісаріату
підполковник                                                                              К.Ф. ТІТКОВ

Згідно з законом, приписка громадян України чоловічої статі до призовних дільниць проводиться з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Для проведення приписки громадян України у районах (містах) утворюються призовні дільниці.  До призовних дільниць щороку протягом січня — березня приписуються допризовники, яким у рік приписки виповнюється 17 років. Приписка проводиться районними (міськими) військовими комісаріатами за місцем проживання.

Не підлягають приписці до призовних дільниць громадяни України, які відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button