Общество

Дізнайся більше про свого бізнес-партнера!

Інформацію стосовно бізнес-партнерів можна отримати на офіційному веб-порталі ДФС України

ДПІ у Корабельному районі Головного управліяння ДФС у Миколаївській області звертає увагу платників податків на те, що продовжує функціонувати електронний сервіс ДФС «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», завдяки якому будь-який відвідувач сайту ДФС України (як то органи державної влади чи місцевого самоврядування, так і фізичні та юридичні особи) може швидко перевірити статус перебування окремого платника податків на обліку в органі ДФС та дізнатися фактичний стан розрахунків такого платника із бюджетом.

Для цього слід зайти на головну сторінку сайту www.sts.gov.ua та у рубриці «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» заповнити необхідні запитуванні поля, які ідентифікують платника податків (код та назва). Результат пошуку надається миттєво.

Сервіс функціонує за централізованим принципом, а не локально, тобто пошук інформації здійснюється за єдиною базою даних ДФС України, а вихідний результат стосовно окремого платника податків формується в узагальненому вигляді, без його деталізації за регіональною ознакою.

Також важливо відзначити, що оновлення інформації на сайті щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом (про наявність заборгованності) відбувається щоденно, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників в центральній базі даних за результатами попереднього банківського дня.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button