Общество

Про надходження до бюджету від підприємців-"cпрощенців" та працівників підприємств Корабельного району

ДПІ у Корабельному районі Головного управління ДФС у Миколаївській області повідомляє, що протягом січня – липня поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування склали 90 657 000 гривень.

Нагадаємо, що єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

Крім того, з початку року суб’єктами господарювання — юридичними та фізичними особами, які працюють на спрощеній системі оподаткування забезпечено надходження єдиного податку до бюджету в сумі 7 033 050 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року сплата податку зросла на 15,4%.

Окремо слід зазначити, що з 23.07.2015 р. набрали чинності зміни, внесені до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування РРО, якими, зокрема встановлено, що платниками єдиного податку першої, другої і третьої груп (фізичні особи-підприємці) незалежно від обраного виду діяльності, обсяг доходу яких протягом календарного року не первищує 1 млн. грн., РРО не застососвується. У разі перевищення в календарному році зазначеного обсягу доходу, застосування РРО для таких платників є обов’язковим.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button