Без рубрики

Про сертифікати для переселенців, ваучери для безрбітних та інше розповіли на нараді в Корабельній райадміністрації (ВІДЕО)

17.08.2015р. під головуванням першого заступника голови адміністрації О.П. Гвозденка відбулась апаратна нарада за участю заступників голови, апарату адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради та керівників районних служб.

Серед розглянутих питань були й такі:

— Про основні засади Постанови Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 207 «Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентноспроможності осіб на ринку праці» присутніх ознайомила Алпєєва Людмила Григорівна – директор Корабельного районного центру зайнятості:

https://www.youtube.com/watch?v=anQrWWNCjYs

— Про особливості плати за землю фізичними особами доповіла Медведєва Анастасія Валеріївна – в.о. начальника відділу оподаткування фізичних осіб:

https://www.youtube.com/watch?v=hkkk1qTcDbQ

Голова районного осередку організації «Червоний хрест» Тетяна Володимирівна 
Медведєва розповіла про сертифікати для родин вимушених переселенців, що переїхали до Корабельного району, за якими можна придбати продукти харчування та засоби особистої гігієни в супермаркетах нашого міста (питання по отриманню таких сертифікатів — за номером телефону: 063-160-84-48):

https://www.youtube.com/watch?v=tdEH98E3RnA

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button