Без рубрики

«Існує загроза життю», - мешканці Балабанівки про незаконні шлагбауми у Корабельному районі

Проблемою безпеки життєдіяльності (своєї та рідних людей) стурбовані мешканці провулку Багрицького (мікрорайон Балабанівка). Ось що вони пишуть до редакції «Корабелів.Інфо«, зневірившись у державних органах через їх бездіяльність:

«Ми хотіли б вам повідомити про загрозу, яка виникла на провулку Багрицькому, в Корабельному районі міста Миколаєва.

Суть проблеми полягає в тому, що масивний рух транспортних засобів будь-якого типу з необмеженою швидкістю проходить по провулку цілодобово та наносить мешканцям вказаного провулку матеріальні збитки, незручність та навіть небезпеку для життя. 

Це зумовлено тим, що на вулицях: Дунайської флотилії, Екіпажній та Багрицького, які розташовані поряд з провулком Багрицького, знаходяться технічні засоби регулювання дорожнього руху, а саме «глухі» шлагбауми, які не погоджені з відповідними місцевими органами державної влади та встановлені без відповідних дозвільних документів, що суперечить чинному законодавству України.

Самоуправство на улочках Корабельного

Мусимо наголосити на те, що попереднє звернення мешканців провулку Багрицького до Управління Державної автомобільної інспекції від 29 січня 2014 року було розглянуто та надіслана відповідь листом від 05 лютого 2014 року №9/кол-01. В листі зазначено, що згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.97 р. №341 «Про положення про Державтоінспекцію МВС України», Державтоінспекція здійснює розгляд та погодження схем організації дорожнього руху та у подальшому здійснює контроль за встановленням у повному обсязі технічних засобів регулювання дорожнього руху. Але заходів про вирішення цього питання так и не було прийнято. Ми змушені звернутися до Вас, адже відповіді від державних органів ми так і не отримали, але це питання потребує швидкого вирішення.

Існує загроза життю, оскільки майже в кожному домі є малі діти, які можуть потрапити під колеса автомобіля. Також дуже часто водії перевищують швидкість, яка встановленна державою. Це ще більше збільшує ризик винекнення дорожньо-транспортної пригоди…»

Нагадаємо, ми писали: 
«Эпидемия самоуправства. Жители обещают поднять на вилы того, кто им помешает»

Зазначимо, що коли мова заходила про незаконні шлагбауми в Балабанівці ще у 2013 році, представники адміністрації району кивали на ДАЇ, а ті в свою чергу — на адміністрацію, мовляв, це їх компетенція… З тих пір більшість посадовців змінилася, тож, варто добиватися правди від теперішньої влади. Чи почує вона людей?

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button