Общество

"Юра "електрик" вимагав рішення суду. От рішення суду!!!" Корабельний райсуд повернув громаді ділянку на "Маяку", видану Антощенко

У Корабельному районному суді 10.06.2015 р. відбулось вже 8-ме засідання у справі з незаконного виділення землі в рекреаційній зоні урочище «Маяк» («Жовтневе»), де відповідачем виступає Антощенко Т.В. — дружина екс-голови «Миколаївобленерго» та депутата міськради від ПР Юрія Антощенка.

Нарешті винесено рішення.

Ділянка за адресою: вул. Менделєєва, 1/36 була відведена Миколаївською міською радою у 2009 році такому собі жителю м. Первомайськ, Луганської області Сілову Д.О., який у 2010 році продав її Антощенко Т.В. Продаж оформила нотаріус Світлана Ласурія — дружина депутата міськради від ПР Копійки.

Справу розглядав суддя Безпрозванний В.В. Прокуратура Корабельного району вимагала скасування незаконного рішення міськради, угоди купівлі-продажу та державного акту на землю. Відповідачі на жодне судове засідання не з’явились, але останнього власника представляв адвокат.

Під час розгляду справи черговий раз підтверджено, що земля в урочище «Маяк» («Жовтневе») є державною власністю, а не комунальною, знаходиться з 1966 року на балансі лісгоспу. Від лісгоспу міськраді, або з державної у комунальну власність не передавалась. Міськрада не мала права виділяти землю, яка їй не належить. Більш того, так зване «виділення землі» відбувалось без відома Миколаївської обласної державної адміністрації, яка представляє право власності держави в цьому питанні.

Суд задовольнив позов прокуратури у повному обсязі. Визнав, що рішення Миколаївської міської ради про відведення приватній особі земельної ділянки по вул. Менделєєва, 1/36 прийнято з порушенням законодавства, та скасував його. Відповідно скасовано угоду купівлі-продажу та визнано не дійсним державний акт на землю.

Нагадаємо, ми писали:
«Антощенко только по решению суда готов вернуть
громаде Николаева участок на «Маяке» (Видео)»

«Юра «Електрик» Антощенко ВИМАГАВ РІШЕННЯ СУДУ. ОТ РІШЕННЯ СУДУ!!!!!!» — написав з цього приводу член Тимчасової комісії щодо перевірки законності відведення земельних ділянок громадянам для будівництва приватних житлових будинків в районі 
вул. Мендєлєєва у Корабельному районі м. Миколаєва, затвердженого Рішенням Миколаївської  міської ради № 62/54 від 24.06. 2014 р., Дерев’янко І.А.

Ініціативна група в черговий раз вітає всіх з поверненням громаді вже 11-х незаконно відведених ділянок, загальною площею 18 000 кв. м.

Нагадаємо: сьогодні вночі у доньки Антощенко вкрали автомобіль.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button